Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 22. detsember 2022

SUUR FOTOGALERII: Mis muutub raamatupidaja töös 2023?

Äsja toimus Raamatupidaja.ee korraldatud raamatupidamisvaldkonna aastalõpu konverents teemal "Mis muutub raamatupidaja töös 2023?” Konverents toimus kaunis Mustpeade Majas. Kingitusena on kõikidel konverentsil osalejatel võimalus külastada Tervisemuuseumi kuni selle aasta lõpuni.
Foto: Raul Mee

Konverentsil sai selgeks, mis on muutumas järgmisel aastal, sealhulgas näiteks:

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700