Autor: Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik • 22. detsember 2022

Uuring: töötajate toimetulek ja rahulolu töötasuga

Palgainfo Agentuuri ja tööportaali CVKeskus.ee üle-eestilise tööandjate ja töövõtjate küsitluses uuriti kuidas töötajad töötasuga toime tulevad ning kas töötasu suurusega ollakse rahul ja mis seda mõjutab.
Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik Kadri Seeder

Kui varasematel aastatel on töötajate toimetulek töötasuga järjest paranenud, siis 2022. aasta sügisel oli küsitlusele vastajate seas eelmise aastaga võrreldes vähem hästi toimetulevaid ja rohkem kehvasti toimetulevaid töötajaid. Sarnast muutust oli märgata ka juba 2021. aasta sügisel ja selle põhjus on ilmselt kiire hindade kasv.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700