Autor: Palgauudised.ee • 29. detsember 2022

Praktiline nõu tööandjale seadusemuudatuste elluviimiseks

Hiljuti jõustusid ja ka uuel aastal on jõustumas töötervishoiu ja tööohutuse seaduse ning nendega seotud määruste muudatused. Uuenduskuuri saab töötervishoiuteenuse korraldus, tööandja kohustused kaugtööga seoses saavad täpsemaks ning väheneb tööandjate halduskoormus tööõnnetuste ja kutsehaiguste uurimisel.
Foto: Pixabay

Terviklik töötervishoiuteenus

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700