Autor: Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat Eva Mägi ja jurist Brigitta Jõgi • 6. jaanuar 2023

Ole kursis viimati jõustunud muudatustega õigusaktides

Näiteks on nüüd tööandjatel võimalus sõlmida töötutega ajutise töötamise korral tähtajalised töölepingud kestusega kuni kaheksa kalendripäeva kuue kuu jooksul piiramatult. Lisaks kehtestati töötasu alammäär 2023. aastaks ning muudeti veel päris mitmeid seadusi ja määrusi.
Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat Eva Mägi

Lisaks hakkas töötuskindlustushüvitise maksmise periood sõltuma osaliselt ka tööturu olukorrast.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700