Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 3. jaanuar 2023

TOP 10 | Palgauudiste kõige enam kõneainet tekitanud lood aastal 2022

Vaatame tagasi möödunud aastale ja toome teieni aasta jooksul enim kõneainet tekitanud lood. Võib-olla on sul midagi olulist märkamata jäänud või unustustehõlma vajunud ja vajaks seega uuesti üle vaatamist.
Foto: Ergo Sander

Ülevaatest näeme, et aasta märksõnad olid seadusemuudatused ja tööõigus. Meie lugejate seas on väga populaarne korduma kippuvate küsimuste rubriik, mille leiad SIIT. Palgauudiste tellijana saad ka sina meile oma küsimusi saata SIIN.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700