Autor: Palgauudised.ee • 5. jaanuar 2023

Tasub teada ehk kuus olulist seadusemuudatust tööandjatele

Toome teieni kuus olulist õigusaktide muutust tööandjatele, mis jõustusid juba eelmisel aastal või selle aasta alguses. Nende märksõnad on näiteks kaugtöö töökorraldus, iseseisev otsustuspädevus ja tööampsud.
Foto: Tingey Injury Law Firm/Unsplash

1. Töötervishoiu ja tööohutuse seaduse (TTOS) muutmine. Muutused puudutavad kaugtöö tingimusi ja töötervishoiuteenuse osutamist.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700