Autor: Palgauudised.ee • 6. jaanuar 2023

Sellest aastast muutus maksuvaba tulu arvestus

Alates 2023. aastast muutus maksuvaba tulu (MVT) arvestus. Oluline erinevus varasemaga on ka see, et üldine maksuvaba tulu väheneb inimese aastatulu kasvades, kuid maksuvaba tulu vanaduspensionieas on kindel summa, mis ei sõltu inimese aastatulu suurusest.
Foto: Pixabay

2023. aastast on inimesele, kes ei ole jõudnud vanaduspensioniikka, tulumaksuvaba aastas kuni 7848 eurot ehk kuus kuni 654 eurot ning inimesele, kes on jõudnud vanaduspensioniikka või jõuab 2023. aasta jooksul vanaduspensioniikka, tulumaksuvaba aastas 8448 eurot ehk kuus 704 eurot, mis ei sõltu sissetuleku suurusest.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700