Autor: Sandra Kuus, Sotsiaalministeerium • 10. jaanuar 2023

Olulised muudatust töötervishoiu ja tööohutuse seaduses

2023. aasta jaanuaris jõustusid töötervishoiu ja tööohutuse seaduse muudatused, millega uuendatakse töötervishoiuteenuse korraldust ja täpsustatakse tööandja kohustusi kaugtöö puhul. Muudatused parandavad töötervishoiuteenuse korraldust ja kvaliteeti ning tööandjate ja töötervishoiuarstide koostööd.
Foto: Pixabay

Samuti toetavad need ohutut ja tervist hoidvat kaugtöö tegemist, täpsustades selleks töötervishoiu ja -ohutuse nõuete täitmist kaugtööl ning vastutuse jaotust tööandja ja töötaja vahel.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700