Autor: Palgauudised.ee • 26. jaanuar 2023

KKK: millised on tööandja õiguskaitsevahendit praagi tootmisel

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, kas tööandja võib nõuda töötajatelt trahvi, kui kvaliteedile ei pöörata piisavalt tähelepanu ja praagi tootmine on sagenenud.

Lugeja küsib: Tegemist on tükitööga ja probleemiks on saanud praaktoodete sagenemine. Soovime, et töötajad kvaliteedile rohkem tähelepanu pööraksid. Kas on õiguspärane kasutada sel juhul trahvi ja töö tasustamise juhendis oleks kirjas selliselt:

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700