Autor: Palgauudised.ee • 23. jaanuar 2023

KKK: puhkusepäevade arvestus emapuhkuse perioodil

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, kuidas tuleb arvestada puhkusepäevi emapuhkusel oldud aja eest.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: Soovin täpsustavalt üle küsida emapuhkusel viibinud töötaja puhkusepäevade kohta kuna tööandja hetkel tegeleb puhkusegraafiku koostamisega, kus tuleb eelmise aasta kasutamata põhipuhkuse päevad samuti märkida.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700