Autor: Palgauudised.ee • 18. jaanuar 2023

Palgafondi kasv on jätkuvalt tugev ja toetab tööjõumaksude laekumist

Palgafondi kasv võrreldes 2021. aastaga kiirenes novembris marginaalselt- 13,6 protsendini oktoobri 13,1 protsendilt.
Foto: Pixabay

Sealhulgas kiirenes töötasu kasv 11,3 protsendini, kuid töökohtade arvu kasv aeglustus 1,9 protsendile. Sektoritest oli novembris kiireima palgafondi kasvuga finants ja kindlustus (27,9 protsendiga), kus maksti preemiaid. Kolme ja 12 kuu keskmist palgafondi kasvu veab jätkuvalt majutus ja toitlustus (vastavalt 25,5 ja 41,2 protsendiga), valdavalt on tegemist koroonakriisi järgselt toimunud taastumisega.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700