Autor: Palgauudised.ee • 19. jaanuar 2023

Haridustöötajate palgad tõusevad ka sellel aastal

Tallinna Linnavalitsus kinnitas määruse, millega tõstetakse Tallinna linna haridustöötajate töötasu alammäärasid ka käesoleval aastal.
Foto: pexels

Abilinnapea Vadim Belobrovtsev märkis, et Tallinn on korrigeerinud haridustöötajate palgamäärasid igal aastal. „Munitsipaallasteaedade ja -huvikoolide õpetajate palgad tõusevad tänavu ligi 24 protsendi võrra, jõudes taas samale tasemele kooliõpetajatega, samuti ka tugispetsialistidel. Lasteaiaõpetajate ja tugispetsialistide palga alammäär tõuseb 1412 eurolt 1749 euroni kuus ning seda makstakse tagasiulatuvalt 1. jaanuarist. Alates 1. veebruarist ootab samaväärne palgatõus ka huvikooliõpetajaid,“ ütles Belobrovtsev. „Koolieelse lasteasutuse õpetaja abi töötasu alammäär tõuseb alates 1. veebruarist 850 eurolt 1050 eurole kuus.“

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700