Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 23. jaanuar 2023

Ettevõtted aitavad oma töötajaid erakorraliste toetustega

Kõrge inflatsiooni, energiahindade kiire tõus ja kerkinud intressimäärad on pannud tööandjaid mõtlema, kuidas töötajatele elukalliduse tõusu leevendada. Mõned tööandjad on rakendanud erilisi toetusmeetmeid.
Foto: Pixabay

Circle K maksab toetust kõikides Baltikumi ja Poola äriüksustes, kuna nendes riikides on inflatsioon kõrgeim

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700