Autor: Robert Kiuru • 27. jaanuar 2023

Google laseb 12 000 töötajat lahti

Sarnaselt teistele tehonoloogiafirmadele kärbib ka tehnoloogiagigant Google ametikohti ja koondab 6% töötajatest. Veel pandeemia alguses võttis Google töötajaid massiliselt juurde.
Google'i tegevjuht Sundar Pichai konverentsil New Delhis.
Foto: Reuters/Scanpix

Google'i emaettevõte Alphabet kaotab umbes 12 000 töökohta ehk 6% oma töötajatest üle maailma, teatas firma. Seda põhjusel, et Silicon Valley on hiljutiste vallandamiste tagajärjel kaotanud töökohti ja seisab silmitsi raskete väljavaadetega, vahendab Reuters.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700