Autor: Palgauudised.ee • 20. jaanuar 2023

Juhtum tööelust: valik on sinu - kas töö või kunstküüned

Tööinspektsiooni infotelefonile helistas naine, kes rääkis kurva loo. Ta võeti snäkibaari tööle koristajana ja ta täitis oma tööülesandeid laitmatult. Kuni ühel päeval märkas tema ülemus, et tal on maniküüritud käed.
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700