Autor: Palgauudised.ee • 23. jaanuar 2023

Tervishoiu sektoris tõuseb töötasu alammäär nii sel kui järgmisel aastal

Aastateks 2023–2024 sõlmitud kollektiivleping parandab arstide, õdede, hooldajate ja teiste meditsiinispetsialistide töö- ja palgatingimusi ning tagab töörahu.
Foto: Pixabay

Allkirjastatud lepinguga tõuseb õdede ja tervishoiu tugispetsialistide töötasu alammäär 1. aprillist pea 11 euroni tunnis, hooldustöötajatel aga seitsme euroni. Aasta hiljem on palgakasv 10 protsenti ning 2024 aastast saavad eriõed ja ämmaemandad 12 eurot ja 45 senti tunnis.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700