Autor: Palgauudised.ee • 1. veebruar 2023

Tippjuht Estel Pukk: kliendid ja meeskond ei pea juhi kiiksudega tegelema

Eesti tunnustatud tippjuhid mõtestasid ärihommikusöögil head meeskonnatööd, aga rääkisid ka oma hirmudest juhina.
Kalev Reiljan (Confido CEO) ja Estel Pukk (Eurora Director of People and Culture)
Foto: Marek Metslaid

Heast meeskonnatööst räägiti ärihommikusöögi „Eduka meeskonnatöö 5 alust“ toimunud paneeldiskussioonil, millest võtsid osa Ats Albre (Nortal Estonia CEO), Kalev Reiljan (Confido CEO) ning Estel Pukk (Eurora Director of People and Culture).

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700