Autor: Agni Aav, Sotsiaalministeerium • 30. jaanuar 2023

Ettevõtted peavad palkadelt heitma saladuseloori

Euroopa Liidu palkade läbipaistvuse direktiivi kohaselt peavad ettevõtted hakkama avaldama andmeid soolise palgalõhe kohta ja senisest enam infot palgastuktuuri, -taseme ja -vahemike kohta.
Foto: Pixabay

EL liikmesriikide ja Euroopa Parlamendi vahel kokku lepitud eelnõu kohaselt tuleb tööandjal oma organisatsioonis läbi mõelda palgastruktuurid. Tööle kandideerijale tuleb anda infot palgataseme või palgavahemiku kohta enne tööintervjuud.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700