Autor: Janno Riispapp • 2. veebruar 2023

Koondamised koputavad uksele: arendajatel kadus julgus, ehitajad surve all

Jaanuaris töötukassani jõudnud ettevõtjate koondamisplaanid on sarnasel tasemel eelmise ja üle-eelmise aastaga, kuid välja joonistub ehitussektori jahenemine.
Kinnisvaraarendajad ei julge uusi projekte ette võtta, mis paneb ehitusfirmasid surve alla.
Foto: Andras Kralla

Töötukassa kommunikatsiooninõuniku Lauri Kooli sõnul on aasta algusest kuus ettevõtet teavitanud töötukassat kuni 70 töökoha koondamise kavatsusest, kuid ajas võib see muutuda ja jaanuarikuu pole veel lõppenud. Võrdluseks: detsembris töötukassasse jõudnud kollektiivse koondamise teated puudutavad enam kui poolt tuhandet töökohta.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700