Autor: Tööstusuudised.ee • 8. veebruar 2023

Puidutööstuse palga TOP: 20 parimat palgamaksjat

Puidutööstuste keskmine palk kasvas eelmisel aastal 15% ja ulatus neljandas kvartalis 1800 euroni, selgub Äripäeva Infopanga värskest puidutööstuse konkurentsiraportist. Toome lugejateni 20 parimat palgamaksjat.
Läinud aasta üks kõrgema palga maksjaid oli puidukontsern Lemeks
Foto: Lemeks

Edetabeli koostasime 2022. aasta keskmise brutopalga alusel. Silmas tuleb pidada, et nii mõnedki ettevõtted maksavad oma töötajatele preemiaid, tulemustasusid või muid ühekordseid tasusid, mis võivad tõsta oluliselt keskmist brutopalka ühes kvartalis. Samuti on kõrgemad palgad nn. „emaettevõtete“ töötajatel.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700