Autor: Personaliuudised.ee • 6. veebruar 2023

Unistuste tööandjaks kuulutati Rahvusarhiiv

Unistuste tööandjaks 2023 nimetati Rahvusarhiiv. Ärisektori võidu võttis LHV Pank.
Unistuste tööandja tiitli võtsid Rahvusarhiivi poolt vastu personalijuht Sigrit Mahla ja personali peaspetsialist Kristi Ots

196 töötajaga Rahvusarhiiv on koht, kuhu inimesed jäävad tööle keskmiselt 17 aastaks, kus töötajate rahulolu on väga kõrge ja vabatahtlik töötajate voolavuse määr vaid 3% ringis aastas. Unistuste tööandjat valiti juba kümnendat aastat.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700