Autor: Palgauudised.ee • 6. veebruar 2023

KKK: puhkusetasu arvestamise erinevate meetodite kasutamine

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, kuidas tuleb kohaldada puhkusetasu arvestamise erinevaid meetodeid.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: Meie ettevõttes arvestatakse reeglina puhkusetasu kekmise järgi. Inimeste tasud on väga erinevad - on kuupalk ja tunnitasu. Suurem osa inimesi töötab graafiku alusel. Ühe töötajaga on kokkulepitud kuupalk, aga ta töötab graafiku alusel ning tema igakuine töötasu on väga erinev. Arvestasime talle puhkusetasu keskmise alusel. Nüüd nõuab ta, et maksaksime töötasu säilitamise meetodi alusel.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700