Autor: Palgauudised.ee • 7. veebruar 2023

Sotsiaalkindlustusamet: peretoetusi makstakse uutes summades alates veebruarist

Kasvab esimese ja teise lapse toetus ning üksikvanema lapse toetus, lasterikka pere toetus kolme kuni kuue lapse eest ning seitsme ja enama lapse eest. Jaanuari ja veebruari toetuste vahe makstakse tagasiulatuvalt hiljemalt 31. maiks.
Foto: Pixabay
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700