Autor: Villu Teearu, Elisa IT juht • 8. veebruar 2023

Elisa IT-juht: valed ootused arendaja tööle lõpetavad karjääri kiiresti

Rääkides tööst IT-sektoris kujutavad paljud noored ette kõike seda, mida on reklaamklippidest nähtud – külmkapid täis head ja paremat, mängualad kontoris, 4-päevane töönädal ning palju muud säravat, mida kõik pakkuda võidakse.
Elisa IT-juht Villu Teearu

Elisa IT-juht Villu Teearu ütleb, et kuigi kõik või osa neist hüvedest on paljudes firmades ka päriselt olemas, siis ei tasu tulevasi karjääriambitsioone seades lasta tekkida ettekujutusel justkui arendajad päriselt tööd ei teekski.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700