Autor: Merilin Merila • 15. veebruar 2023

Kaubandusvaldkonna töötajate rahulolu oma töötasusse on vähenenud

Võrreldes 2021. aasta sügisega on kaubanduse töötajate rahulolu töötasusse vähenenud kõigis ametite gruppides. Samuti on kasvanud töötajate palgaootused töökoha vahetuse puhul.
Foto: Andres Haabu

CVKeskuse turundusjuht Henry Auväärt sõnas, et teenindusvaldkonna tööpakkumistel ulatus keskmine palgapakkumine 2022. aastal 1489 euroni, mida on 10% enam kui eelneval aastal. „Sealgi on näha, et suurem kasv tuli aasta teises pooles,“ ütles ta.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700