Autor: Palgauudised.ee • 10. veebruar 2023

Tööjõuturu ekspert: ebakindlust on palju ning võõrtööjõuta enam ei saa

2022. aasta oli erakordne ning kui aasta alguses võis korraks kergemalt hingata, siis veebruaris alanud sõda Ukrainas pööras kõik pea peale, ütleb Finesta tegevjuht Heikki Mäki.
Finesta tegevjuht Heikki Mäki
Foto: Raul Mee

Ka energiakriis sundis esimesed ettevõtted turult lahkuma ja otsad kokku tõmbama. Finesta tegevjuhi ja tööjõuturu eksperdi Heikki Mäki sõnul ei ole kindlustunnet ja prognoosimise edu oodata ka sel aastal.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700