Autor: Palgauudised.ee • 13. veebruar 2023

Kohtute töökorraldus muutus ja tõuseb ka kohtunikuabide palk

Riigikogu võttis vastu kohtute seaduse muutmise ja sellega seonduvalt teiste seaduste muutmise seaduse, mis muudab maakohtute juhtimisstruktuuri, näeb ette kohtunike spetsialiseerumise ja tõstab kohtunikuabide töötasu.
Foto: Pixabay

Seaduse kohaselt viiakse kõik maakohtud üle kohtumaja põhiselt juhtimiselt valdkondlikule juhtimisele. Samuti sätestatakse seadusega seaduse tasandil ringkonnakohtutes kolleegiumide loomine.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700