Autor: Palgauudised.ee • 16. veebruar 2023

Tööturu trend: paindlikkus ei ole mööduv moevool, vaid töötajate reaalne ootus

Tänasel tööjõuturul peavad töötajatele paindlikkust pakkuma kõik ettevõtted, et tööturul konkurentsis püsida ja parimad talendid endale värvata. Inbanki ja CV-Online’i ekspertide sõnul ei tähenda paindlikkus enam kaugtöö võimalust, vaid laiemat hüvede ja valikute ringi.
Inbankil on suured kogemused paindliku töökorraldusega
Foto: Andras Kralla

“Paindlikkus ei ole enam lihtsalt trend, vaid midagi, mida mitte pakkudes jääb ettevõte paratamatult tööturu ootustest maha ning jätab kasutamata osa oma töötajate potentsiaalist,” ütles Inbanki personalijuht Jaanika Lill. Ta selgitas, et kui töötaja tunneb, et on vaba oma valikute tegemises, tõstab see töörahulolu, mis viib omakorda õnnelikuma ja pikema töösuhteni.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700