Autorid: Maarit Eerme, Sigrid Kõiv • 23. veebruar 2023

Jaekettides toimub kiire palkade ja hindade kasv

Jaekettide juhid näevad, et toimumas on kiire kasv keskmistele palkadele ning toodete-teenuste hindadele. Samuti nähakse, et töötajate kindlustunne on kahanenud, kuid kandideerimisi töökohtadele on piisavalt.
Foto: Andras Kralla

Infopanga konkurentsiraporti tarvis toimunud küsitluses selgus, et müügitulu tõus tuleb peamiselt hinnatõusust, mitte tarbimise elavnemisest. Võib öelda, et vaatamata pangaanalüütikute optimismile teises poolaasta osas, jäävad kaubandusjuhid pigem äraootavale seisukohale.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700