Autor: Kristjan Kurg • 20. veebruar 2023

Pikad puhkused ja vabad nädalavahetused viisid restoraniäri lendu

Esimest korda Gaselli TOPi jõudnud Lõuna-Korea restorani Gotsu asutaja ja peakoka Kyuho Lee sõnul baseerub tema edu vaid heal toidul ja õnnelikel inimestel. Oma eesmärkide saavutamise nimel on ta aga teinud otsuseid, mis võivad näida äriliselt ebamõistlikud.
Gaselli TOP-i jõudnud Lõuna-Korea restorani Gotsu asutaja ja peakoka Kyuho Lee
Foto: Raul Mee

Gotsu restoranid on nädalavahetusel suletud. Lisaks saavad ettevõtte töötajad puhata suvel neli nädalat ning talvel veel sama palju. “Siinne imeline suvi oli põhjus, miks ma ise tahtsin Eestisse tagasi tulla. On väga kurb olla keldrikorruse köögis, kui õues on ilus ja päikesepaisteline ilm, sooja on 25 kraadi, kõik on rannas,” põhjendas Lee otsust.

Värsket Gaselli TOPi saab lugeda siit.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700