Autor: Laura Saks • 22. veebruar 2023

Vedurijuhid nõuavad Elronilt suuremat palgatõusu: oleme valmis streikima

Eesti raudteelaste ametiühing pole rahul Elroni pakutava palgatasemega vedurijuhtidele ja liikluskorraldajatele, mistõttu ollakse valmis ka streikima. Elroni juhi sõnul on palgad viimasel kahel aastal märkimisväärselt tõusnud.
Aastaid kestnud pidev ületunnitöö tekitab inimestes tööstressi ja pingeid kodus, rääkis raudteelaste ametiühingu juht Oleg Tšubarov
Foto: Andras Kralla
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700