Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 21. veebruar 2023

Pühad tulemas | Millal on lühendatud tööpäev ja kuidas tasustada pühade ajal töötamist?

Eesti Vabariigi 105. aastapäev on reedel. Kuna iseseisvuspäev on riigipüha, tekib küsimus, kas sellele eelnev tööpäev on lühendatud või mitte ja mida teha, kui ka pühade ajal on ettevõttel vaja tööd teha?
Mehed laulavad hommikul Eesti hümni Toompeal, Pika Hermanni torni heisati Eesti lipp
Foto: Andras Kralla
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700