Autor: Logistikauudised.ee • 1. märts 2023

Bussijuhtide alampalk kasvab tuleva aasta lõpuks 1400 euroni

Tööandjad ja töötajad jõudsid kokkuleppele bussijuhtide alampalga tõstmises ja kollektiivlepingu tingimuste laiendamises, mille tulemusel peaks tuleva aasta lõpuks olema bussijuhtide palk tõusnud pooleaastaste tsüklite kaupa 1400 euroni kuus.
Üllar Kallas ja Andrei Mändla kokkuleppe allkirjastamisel.
Foto: Autoettevõtete Liit

Sotsiaalpartnerid Transpordi Ametiühing ja Autoettevõtete Liit allkirjastasid 28. veebruaril kehtiva sõitjateveo üldtöökokkuleppe muudatuse, mille kohaselt tõuseb bussjuhtide palk kiiremas tempos kui oli seni kavandatud ja pikemajaliselt on eesmärk, et bussijuht saaks Eesti keskmisel tasemel töötasu.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700