Autorid: Mari Anne Rohtla, Anu Kirss, Advokaadibüroo TGS Baltic vandeadvokaat • 3. märts 2023

Spetsialistid: kas töötaja tohib minna tööajast valima? Konksuga küsimus!

Sellele konksuga küsimusele vastavad advokaadibüroo TGS Baltic tööõiguse spetsialistid Mari Anne Rohtla ning Anu Kirss.
Valimisjaoskond. Pilt on illustreeriv
Foto: Andras Kralla

Tööandja ei tohi survestada töötajat eelistama elektroonilist valimisviisi, olgugi et see säästab aega. Teisalt aga on ülimalt küsitav, kas tööandja peab andma terve vaba päeva selleks, et töötaja saaks minna oma valimisringkonda hääletama.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700