Autor: Kai Koks • 7. märts 2023

Töölepingu lõpetamine: riskid, millega peab tööandja raudkindlalt arvestama

Kuigi töölepingu seadus võib tunduda kuiv, siis tegelikult on selles palju nüansse, mis annavad paindlikkust ja võimalusi, kui oskame neid õigesti kasutada, ütleb advokaat Marja Stina Saaliste.
Advokaat Marja Stina Saaliste
Foto: Karen Härms

Eversheds Sutherland Ots & Co õigusnõustaja, advokaat Marja Stina Saaliste tõi Personalitöö aastakonverentsil 2023 välja töölepingu lõpetamise peamised alused ning riskid, mida tuleb silmas pidada töösuhte lõpetamisel.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700