Autor: Palgauudised.ee • 10. märts 2023

Koolinoorte meeleolukas tutvumine tööeluga

Veebruaris toimus juba kuuendat aastat kaubanduskoja algatus „Tööle kaasa!“, mille raames käisid õpilased tutvumas erinevate ametitega. Paljud tööandjadkasutasid võimalust tutvustada noortele oma valdkonda, panustada järelkasvu ning olla avalikkuses märgatud kui sotsiaalselt vastutustundlik ja peresõbralik ettevõte.
"Tööle kaasa!" Sakret OÜs

Algsest ideest, kus lapsed tutvuvad oma vanemate tööga, on välja kasvanud üleriigiline algatus, kus paljud õpilased käivad kogu klassiga mõnes ettevõttes või organisatsioonis sealsest tööpäevast ja -keskkonnast osa saamas. Oli ettevõtteid, kus käis sel päeval tööl kaasas üks või kaks õpilast, kuid mõnes kohas võõrustati ligi 100 last.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700