Autor: Marge Aasalaid • 28. märts 2023

Palgaraport 2022 IV kv | Finantsjuhtide palgalõhe suurenes taas naiste kasuks

Finantsjuhtide keskmine palk IV kvartalis märkimisväärset tõusu ei teinud, aga naisfinantsjuhtide palk on meestest üle 300 euro kõrgem. Harjumaa finantsjuhid saavad aga ühe maakonna finantsjuhtidest keskmiselt üle 1700 euro suuremat keskmist palka.
Foto: Liis Treimann

Finantsuudised.ee teeb ülevaate, millised on Statistikaameti andmetel finantsjuhtide palgad 2022. aastal 1. kuni 4. kvartalini ning kuidas finantsjuhtide keskmine ja mediaanpalk nelja kuu võrdluses muutus. Vaatleme piirkondlikke erinevusi ning soolist ja vanuselist jaotust.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700