Autor: Kai Koks • 14. märts 2023

Töölepingu lõpetamine: tööandja, ole teadlik ja järgi ülesütlemise piiranguid

Töölepingu lõpetamisel tuleb olukorda hinnata tervikpildina ja järgida hoolikalt töölepingu seaduse sätteid, rõhutas advokaat Marja Stina Saaliste Personalitöö aastakonverentsil 2023.
Advokaat Marja Stina Saaliste
Foto: Karen Härms

Eelisõigusega töötajate puhul tuleb tõendada, et töötajat ei lastud lahti, kuna ta oli töötajate esindaja või alla kolmeaastase lapse vanem, ütles Eversheds Sutherland Ots & Co õigusnõustaja, advokaat Marja Stina Saaliste. Töölepingu seaduse ülesütlemise piirangutes on välja toodud põhjused, mille puhul ei või töölepingut üles öelda: näiteks juhul, kui töötaja on rase, täidab mingeid perekondlikke kohustusi, on kaitseväes või taotles andmete esitamist talle, mida tal töölepingu seaduse järgi oli õigus taotleda.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700