Autor: Krista Teearu, Robby & Bobby OÜ partner, ÄP raamatupidamise teabevara peatoimetaja • 16. märts 2023

Maksuvabastus: sporditoetus ja tööandja täiendav ravikindlustus väärivad kasutamist

Juba viis aastat on kasutusel olnud tore maksuvabastus – sporditoetus. Üllataval kombel kasutatakse seda võimalust liiga vähe, eriti mikroettevõtjate poolt. Pole päris selge, milleks see sobib ja kas ikka saab kasutada, kui ma endale palka ei maksa.
Raamatupidamisbüroo Robby & Bobby partner, raamatupidamise teabevara peatoimetaja Krista Teearu
Foto: Andres Haabu
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700