Autor: Kaia Kuusler, advokaadibüroo KPMG Law vandeadvokaat ja töösuhete teabevara koostööpartner • 15. märts 2023

Töötasu tasaarvestamine: kuldreeglid, mida tööandja peab teadma une pealt

Töölepingu seaduses (TLS) on töötasu puutumatuse põhimõte, mis tähendab seda, et tööandjal ei ole õigust töötaja töötasu ilma nõusolekuta kinni pidada, v.a vaid juhul, kui selline õigus tuleneb seadusest (nt tulumaks).
Advokaadibüroo KPMG Law vandeadvokaat ja töösuhete teabevara koostööpartner Kaia Kuusler
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700