Autor: Cuesta Advokaadibüroo vandeadvokaat/partner Jaak Siim ja jurist Brigitta Jõgi • 21. märts 2023

Ülevaade viimastest seadusemuudatustest

Hiljutiste seadusemuudatustega alandatakse muu hulgas turvatöötajate vanuse alampiiri, tõstetakse kohtunikuabide ametipalka ja sätestatakse soodustingimustel vanaduspensionide ning väljateenitud aastate pensionide reform.
Advokaadibüroo Cuesta jurist Brigitta Jõgi

SEADUSEMUUDATUSED

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700