Autor: Laura Saks • 17. märts 2023

Saematerjalide tootja lõpetab tegevuse ja koondab 27 töötajat

Ida-Virumaal Lüganuse vallas tegutsenud saematerjalide tootja Teamwood OÜ lõpetab tegevuse, kuna tootmine oli liiga kulukas ja Skandinaavia saeveskitega ei suudetud konkurentsis püsida.
Skandinaavias on tootmine odavam, mistõttu ei suutnud Teamwood konkurentsis püsida.
Foto: Andres Haabu

Teamwood OÜ juriidiline keha on asutatud vaid neli kuud tagasi. Tegelikult on firma ajalugu siiski pikem ja seotud emafirma Teewood OÜga. Teamwoodi üks omanikke ja juhatuse liige Joonas Saska rääkis, et ettevõtte plaan oli tootmist jätkata, nagu seda tegi emafirma Teewood, ning tulevikus liita Teamwoodi alla ka teine tootmine Viljandimaal – J.Roots Timber OÜ, millel on samad omanikud.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700