Autor: Siret Trull • 16. märts 2023

Tööturg soosib inimest, kes on valmis pidevalt juurde ja ümber õppima

Kui ma ülikooli lõpetasin, küsis minu vend, et noh, diplom käes, aga kas ma midagi teha ka oskad, meenutab Ave Ungro, kes on praegu Kutsekoja oskuste suuna juht.
Ajakirjanik Heidi Vihma käis restoranis Clazz peakokk Juha Rantaneni käe all kokakunsti õppimas
Foto: Arno Mikkor

Ettevõtted värbavad inimesi järjest enam konkreetsete oskuste, mitte ametit tõendava dokumendi pärast. See tähendab, et õppida ning hoida kõrgel tasemel nii üld- kui ka erialaspetsiifilisi oskused tuleb kogu elu.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700