Autor: Palgauudised.ee • 17. märts 2023

Anna oma panus: homme koristatakse üle maailma digiprügi

Ühe lihtsa e-kirja saatmine tekitab 4 g/mol CO2 saastet ja suurte manustega e-mailide saatmine oluliselt rohkem. Kuid üle poole maailma elanikkonnast kasutab internetti, seega on kogumõju keskkonnale tohutult suur.
Foto: Pixabay

Homme, 18. märtsil toimub ülemaailmne digikoristuspäev, mille raames kutsume inimesi kustutama pilvekontodelt ja seadmetest leiduvaid ebavajalike e-maile, rakendusi, faile ning palju muud. Elisalased koristavad seadmeid ja servereid tänasest kuni pühapäevani ning kutsuvad ka kõiki teisi digikoristustalgutest osa võtma.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700