Autor: Virtuaalkliinik.ee • 22. märts 2023

Mõtlemisvead panevad meid soovimatul viisil käituma

Mõtlemisvead on irratsionaalsed mõttemustrid, millesse takerdumine võib tekitada negatiivseid tundeid ja panna meid soovimatul viisil käituma. Loe, kas mõni järgnev mõtlemisviga iseloomustab ka sind.
Foto: Pixabay

Kui pisendame pidevalt oma saavutusi, argumenteerime emotsioonide pinnalt, üritame teiste mõtteid lugeda ja teeme rutakaid järeldusi, ei tee see meie elu just lihtsamaks ja õnnelikumaks, otse vastupidi. Sestap soovitab psühhiaater Sarah Vohra mõtlemisvigu tundma õppida, neid osata vaidlustada või ümber sõnastada. Loe, kas mõni järgnev mõtlemisviga iseloomustab ka sind.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700