Autor: Tõnu Tramm • 23. märts 2023

Logistikajuhtide palgaraport | IV kvartal 2022

Logistikauudised.ee teeb värske ülevaate, millised olid logistikajuhtide mediaan- ja keskmised palgad 2022. aasta kolmes viimases kvartalis maakondades, kus selle ametinimetusega töötajaid on üle 20. Üllatuslikult selgus, et 4. kvartalis ei teeninudki kõrgeimat brutotöötasu Harjumaa logistikajuhid, nagu see tavaks on saanud.
Logistikajuhtide keskmine brutopalk Eestis tõusis aasta viimases kvartalis taas üle 2500 euto piiri.
Foto: Liis Treimann

Palgaandmetest selgub, et mullu 4. kvartalis teenisid suurimat keskmist brutopalka Harjumaa logistikajuhid. Lisaks vaatleme ka Ida-Viru maakonna, Harju maakonna, ja Tartu maakonna logistikajuhtide palkasid. Ehk avaldatud on nende maakondade andmed, kus selle ametinimega töötajaid on enam kui 20.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700