Autor: Helen Roots • 17. aprill 2023

Iseseisev otsustuspädevus: kellele, miks ja kuidas

Kui töötaja ütleb, et ta ei jõua talle pandud tööülesandeid 40-tunnise töönädalaga ära tehtud, siis võib kokku leppida, et ta teeb ületunnitööd.
Tööinspektsiooni juht Kaire Saarep

2022. aastal lisandus töölepinguseadusesse hulgaliselt muudatusi. Tööinspektsiooni värske juht Kaire Saarep selgitas hiljutisel tööõiguse seminaril, missugused seadused rakenduvad iseseisva otsustuspädevusega töötajale ja mis sorti kokkuleppeid saab temaga sõlmida.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700