Autor: Logistikauudised.ee • 6. aprill 2023

Tarneahelajuhtide palgaraport | Keskmine palk läheneb 4000 eurole

Statistikaameti andmetel ületas tarneahelajuhtide keskmine palk mullu 4. kvartalis 3700 euro piiri.
Foto: Pixabay

Tarneahelajuhtide tööd hinnatakse aina kõrgemalt, näitavad statistikaameti andmed. Kui võrrelda tarneahelajuhtide mediaan- ja keskmist palka eelmise aasta 3. ja 4. kvartalis, on näha, et ametipositsiooni palk näitab tõusu, selgub Logistikauudiste tarneahelajuhtide palgaülevaates.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700