Autor: Palgauudised.ee • 26. aprill 2023

Advokaat: töötaja palgast ilma jätmine on enamikul juhtudel õigustühine

Kahjuks on paljud töötajad pidanud silmitsi seisma olukorraga, kus töö on küll tehtud, aga oodatud tasu palgapäeval kontole ei laeku.
Advokaadibüroo LMP advokaat Kristjan Lee
Foto: Keit Kangro

Töötajal on oluline teada oma õigusi ning võimalusi, kuidas pahatahtlikult tööandjalt raha välja nõuda ning millisel juhul on mõistlik pidada nõu tööõigusele spetsialiseerunud advokaadiga. Advokaadibüroo LMP advokaadi Kristjan Lee sõnul on kõigepealt oluline meeles pidada, et tehtud töö eest tuleb ettevõttel töötajale alati tasuda.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700