Autor: Palgauudised.ee • 4. aprill 2023

Üliõpilased saavad taotleda vahetusõpinguteks stipendiumi

Eesti kõrgkoolides õppivad magistrandid, doktorandid ja integreeritud õppekavade üliõpilased saavad taotleda Kristjan Jaagu vahetusõpingute stipendiumi, millega toetatakse ühe kuu kuni ühe aasta pikkuseid vahetusõpinguid väliskõrgkoolides ja teadusasutustes.
Foto: Raul Mee

Haridus- ja Noorteameti stipendiumite ja toetuste büroo juhi Carmen Raudsepa sõnul on Kristjan Jaagu vahetusõpingute stipendiumi eesmärk tõsta üliõpilaste teadlikkust erinevatest õppe- ja teaduspraktikatest ning suurendada osalemist rahvusvahelistes uuringuprojektides. „Stipendiumi tulemusel suureneb ka üliõpilaste rahvusvaheline kontaktvõrgustik ning võimekus rahvusvahelises töökeskkonnas tegutseda,“ sõnas ta. Raudsepp lisas, et stipendiumiga ei toetata neid õpinguid, mis toimuvad Erasmus+ programmi raames.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700